Trumman Sportfiske [ HEM ]   [ KONTAKTA OSS ]    [ FISKETIPS ]    [ VARUKORG ]

[ BOMBER ]    [ CISCO KID ]    [ COTTON CORDELL ]    [ CREEK CHUB ]
[ EXCALIBUR ]    [ HEDDON ]    [ LEF CANDY ]    [ NORTHERN KING ]    [ PURELURE ]
[ REBEL ]    [ SMOLTTI ]    [ SUICK THRILLERS ]    [ SWIM WHIZZ ]


Vanliga frågor


 Välkommen till vår sida med svar på vanliga frågor. Som Ni kanske förstår så får vi en hel del frågor angående våra produkter och om vår hemsida - och många frågar efter samma information. Vi hoppas att Era frågor kan besvaras genom den information som finns på denna sida. Om nu inte svaret på Er fråga finns på den här sidan så är Ni välkommen att ringa, faxa eller e-posta så ska vi försöka svara på den så snart som möjligt.
 Jag ser att det saknas krokar på vissa av betena på era sidor. Betyder detta att jag inte får några krokar när jag köper t.ex. ett Northern King-drag?
 
 Alla beten vi säljer levereras kompletta med krokar. Att det inte finns krokar på vissa beten beror på att det antingen har underlättat hanteringen vid fotografering eller helt enkelt inte ansetts tillföra någon information (en sida med många beten blir väldigt ”plottrig” om alla beten har krokar).
 Sidor där vi i efterhand upptäckt att det kanske skulle ha varit bättre att visa betena med krokar (t.ex. i modellförteckningar) är under omkonstruktion.
 Jag är tvungen att använda rullningslisten för att rulla eller scrolla skärmbilden i sidled när jag tittar på era sidor i min webbläsare. Är det ni som har gjort era sidor för stora eller använder jag felaktiga inställningar i mitt program?
 
 Alla sidorna på denna webbplats är optimerade för en upplösning på minst 800x600 pixlar och med ett färgdjup på minst 16 bitar (65 536 färger). Detta får följden att om man använder en lägre upplösning, t.ex. 640x480, så kan sidorna anses för "breda". Den rekommenderade upplösningen för en monitor på 14-15'' är 800x600 pixlar.
 Får jag använda innehållet, bilderna eller informationen från Trumman Sportfiske på min egen hemsida?
 
 Alla illustrationer inom denna webbplats, vilket inkluderar fotografier, design och texter, är upphovsrättsskyddade och får därför ej användas utan skriftligt tillstånd.

 Trumman Sportfiske

trumman@lef.se

Copyright © 1999-2019 John Engström, Trumman Sportfiske. Alla rättigheter förbehållna.