Trumman Sportfiske [ HEM ]   [ KONTAKTA OSS ]    [ FISKETIPS ]    [ VARUKORG ]

[ BOMBER ]    [ CISCO KID ]    [ COTTON CORDELL ]    [ CREEK CHUB ]
[ EXCALIBUR ]    [ HEDDON ]    [ LEF CANDY ]    [ NORTHERN KING ]    [ PURELURE ]
[ REBEL ]    [ SMOLTTI ]    [ SUICK THRILLERS ]    [ SWIM WHIZZ ] 


I Sverige har många stora laxar och öringar fångats på PURELURE IRON HORN och BIG HORN! Åtskilliga laxar över 20 kilo har registrerats på BIG HORN och IRON HORN. Den största laxen hittills vägde 25,06 kilo och fångades av Kristian Lager, Sundbybergs Sportfiskecenter vid "Laxcup Stockholm" i Nynäshamn.

Det är helt naturligt att många av de bästa wobblerna och dragen tillverkas i Finland, de tusen sjöarnas land.

PURELURE-betena utvecklas och testas i den rätta miljön - utmed Saimens stränder och i dess fiskrika fjärdar. För utvecklingen svarar de verkliga fiskeexperterna, de kvinnor och män som dragit upp tusen och åter tusen fiskar ur sjöar och hav. Många av dessa fiskar är tungviktare som inte har nöjt sig med vanliga beten.

De finska PURELURE-wobblerna är handgjorda, otroligt fångstsäkra lax- och öringbeten. De är tillverkade av polyuretan under mycket högt tryck. Inuti wobblerna löper en genomgående, extra kraftig rostfri ståltråd.

PURELURE-betena är ett resultat av passionerat intresse, mångsidig erfarenhet samt av en ständig strävan efter allt större fångster. Dessa beten står nu också till Ditt förfogande.


Kristian Lager
Lördagen den 29/5 1999 fångade Kristian Lager, Sundbybergs Sportfiskecenter den största laxen vid "Laxcup Stockholm" i Nynäshamn.
Laxen vägde 25,06 kg och fångades på PURELURE Iron Horn.
Skepparen (till vänster) var den välkände Tomas Sandberg.

 -> PURELURE PICCOLO <-

 [ TILLBAKA ]   [ GÅ TILL BÖRJAN AV SIDAN ]


Trumman Sportfiske

trumman@lef.se

Copyright © 1999-2019 John Engström, Trumman Sportfiske. Alla rättigheter förbehållna.